Prohledat tento blog

7. ledna 2011

Jsou tři chutě

na které prý člověk musí vyzrát: olivy, plísňový sýr a whisky (případně whiskey, podle toho co vám chutná). Mně chutná všechno a když jsme u těch oliv: rovná půl-lžička Provensálského koření Vitana, asi dvě lžíce olivového oleje, sůl (případně pro silné nátury stroužek česneku se solí utřený) a asi dvě lžíce bílého jogurtu umíchat a pár minut nechat odležet, pak přidat krabičku tvarohu a nahrubo drcené olivy (bez nálevu a bez pecek...). Na plátkách papriky nebo Wasy to chutná výborně. Probatum Est.
A když jsem u těch jídel, tak díky http://www.checastur.cz/ (Muchas Gracias, Gerardo...) a třeba i kachně bude Jablonec v asturijské televizi...    Celý šot někdy v březnu...